Dobrzański B., Rybczyński R., Wójcik W., Dobrzańska A.:
Quality of apple after storage. (2002 r.)
Fruit, Nut, and Vegetable Production Engineering
2002, 381-385
Dobrzański B., Rybczyński R., Dobrzańska A., Wójcik W.:
Some physical and nutritional quality parameters of storage apple. (2001 r.)
International Agrophysics
2001, 15, 1, 13-18
Dobrzański B., Rybczyński R., Wójcik W., Dobrzańska A.:
Quality of apple after storage. (2000 r.)
6th International Symposium on Fruit, Nut, and Vegetable Production Engineering Potsdam, 11-19.09.2001 r.
2000,
Dobrzański B., Rybczyński R., Dobrzańska A.:
Physical and nutritional properties of apple. (1998 r.)
XXV International Horticultural Congress (IHC), Brussels, 2-7.08.1998 r.
1998,
Dobrzański B., Rybczyński R., Dobrzańska A., Wójcik W., Gołacki K.:
Quality of fruit and vegetable - physical and nutritional state. (1998 r.)
International Conference Physics of Agro and Food Products. ICPAFP '98. Lublin, 26-28.05.1998
92, 1998
Dobrzańska A., Dobrzański B., Rybczyński R., Wójcik W., Bortnik B.:
Właściwości fizyczne i wartość żywieniowa przechowywanych jabłek. . (1997 r.)
I Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego, Lublin, 19.09.1997 r.
1997,