Fundusze Unijne
Cooperation

 K. Rutkowski

Employment

Fruit Storage and Processing Department, Division of Pomology, Research Institute of Horticulture, Pomologiczna 18, 96-100 Skierniewice, Poland


Publications

No. authors title periodic
  1. Rutkowski K., Zdunek A., Adamiak A., Kurenda A.:  Application of biospeckle method for monitoring the bull’s eye rot development and quality changes of apples after various storage methods (2012 r.) International Conference Of Agricultural Engineering, Cigr-Ageng2012,Valencia 8-12.07.2012 r. 2012,
  2. Adamiak A., Zdunek A., Kurenda A., Rutkowski K.:  Application of the Biospeckle Method for Monitoring Bull’s Eye Rot Development and Quality Changes of Apples Subjected to Various Storage Methods-Preliminary Studies. (2012 r.) Sensors 2012, Vol. 12, 3215-3227
  3. Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:  Evaluation of apple texture with contact acoustic emission detector: a study on performance of calibration models (2011 r.) Journal of Food Engineering 106(2011), 80-87nn 
  4. Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:  Inter-laboratory analysis of firmness and sensory texture of stored apples (2011 r.) International Agrophysics 2011, Vol. 25, 1, 67-75
  5. Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:  Assessment of Apple Texture Using Contact Acoustic Emission Detector (CAED) (2010 r.) 28th International Horticultural Congress, Lisboa, 2010 r. 2010, 100-100
  6. Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:  New contact acoustic emission detector for texture evaluation of apples (2010 r.) Journal of Food Engineering 2010, Vol. 99, 83-91
  7. Cybulska J., Zdunek A., Konstankiewicz K., Konopacka D., Rutkowski K.:  Sensoryczna i instrumentalna analiza tekstury jabłek (2009 r.) VII Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności nt.: "Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych", Wydział Nauk o Żywności SGGW, Warszawa, 3-4.12.2009 r. 2009,
Pokaż wszystkie publikacje