Fundusze Unijne

 Marzena Gawrysiak-Witulska

Informacje o zatrudnieniu

Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Poznań, Poland


Afiliacje


Publikacje

Lp. tytuł autorzy wydawnictwo
  1. Degradation of tocopherols during rapeseed storage in simulated conditions of industrial silos M. Gawrysiak-Witulska, A. Siger, R. Rusinek International Agrophysics 2016, 30, 1, 39-45
  2. Wpływ wilgotności nasion rzepaku i temperatury przechowywania na zmiany ich jakości technologicznej Marzena Gawrysiak-Witulska, Jolanta Wawrzyniak, Robert Rusinek Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2016, 23, 4, 557-568
  3. Degradacja steroli roślinnych podczas niskotemperaturowego suszenia nasion rzepaku w silosie typu bin Marzena Gawrysiak-Witulska, Magdalena Rudzińska Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2017, 24, 1, 41-50
  4. Electronic nose with polymer-composite sensors for monitoring fungal deterioration of stored rapeseed M. Gancarz, J. Wawrzyniak, M. Gawrysiak-Witulska, D. Wiącek, A. Nawrocka, R. Rusinek International Agrophysics 2017, 31, 3, 317-325
  5. Effect of self-heating on the processing quality of rapeseed M. Gawrysiak-Witulska, A. Siger, M. Rudzińska, K. Stuper-Szablewska, R. Rusinek International Agrophysics 2018, 32, 3, 313-323