
Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
Informacje o zatrudnieniu
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Publikacje
Lp. autorzy tytuł czasopismo- Jedlińska A., Janiszewska E., Stasiak M., Witrowa-Rajchert D.: Właściwości fizyczne waniliowych aromatów proszkowych o zróżnicowanym składzie chemicznym części aromatycznej (2013 r.) Nauki Inżynierskie i Technologie. Engineering Sciences and Technologies 2013, Vol. 2, (9), 53-66
- Witrowa-Rajchert D., Lenart A., Rybczyński R.: Wpływ procesów technologicznych na właściwości surowców roślinnych. (2010 r.) Wpływ Procesów Technologicznych na Właściwości Materiałów i Surowców Roślinnych 2010, Vol. PAN/Komitet Agrofizyki//Wydawnictwo Naukowe FRNA, str. całości 1-170, l. ark. wyd. 12,4,0, 1-170