Małgorzata Warechowska
              
            Informacje o zatrudnieniu
        
                        Katedra Podstaw Bezpieczeństwa                    
        
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Warechowska M., Markowska A., Warechowski J., Miś A., Nawrocka A.:         
    
        
    Effect of tempering moisture of wheat on grinding energy, middlings and flour size distribution, and gluten and dough mixing properties (2016 r.)
        
        Journal of Cereal Science 
                
                    2016, 
                            Vol. 69,   
                            
            
                                    306-312 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Warechowska M., Markowska A., Wojtkowiak K., Stępień A., Nawrocka A.:         
    
        
    Analiza właściwości fizycznych ziarna zbóż zróżnicowanego pod względem wielkości z zastosowaniem analizatora SKCS. (2015 r.)
        
         
         
            Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Metody fizyczne w badaniu  środowiska rolno-spożywczego i leśnego”/ "Physical methods in the study of the agri-food and forestry environment", Malinówka k. Ełku, 9-11.09.2015 r.               
                    2015, 
                            
            
                                    64-64 
                   
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje