 
                                 
            
            
                                                
    
                            
            
    
                                     Ewa Gondek
              
            Informacje o zatrudnieniu
        
                        Department of Food Engineering and Process Management, SGGW w Warszawie                    
        
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Wiącek J., Parafiniuk P., Gondek E.:         
    
        
    Mechanical and combustion properties of sawdust-straw pellets blended in differernt proportions (2017 r.)
        
        Fuel Processing Technology 
                
                    2017, 
                            Vol. 156,   
                            
            
                                    366-375 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Gondek E., Nawrocka A., Jakubczyk E., Cacak-Pietrzak G., Grabowski A.:         
    
        
    Analiza zależności pomiędzy cechami fizycznymi ziarna pszenicy. (2015 r.)
        
         
         
            Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Inżynieria rolnicza w ochronie i kształtowaniu środowiska” (Jubileusz 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji UP w Lublinie), Lublin, 23-24.09.2015 r.               
                    2015, 
                            
              
                                 
- 
     
            
         Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Gondek E.:         
    
        
    Mechanical properties of sawdust and woodchips (2015 r.)
        
        Fuel 
                
                    2015, 
                            Vol. 159,   
                            
            
                                    900-908 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Gondek E., Jakubczyk E., Stasiak M.:         
    
        Wpływ dodatków wzbogacających wartość odżywczą na teksturę bezglutenowego pieczywa chrupkiego. (2014 r.)   
        
        Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 
                
                    2014, 
                                        578,   
                
            
                                    49-60 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Hołda K., Gondek E., Głogowski R., Stasiak M.:         
    
        Selected physical properties of dry dog foods. (2014 r.)   
        
         
         
            XVI Konferencja Naukowo-TechnicznaBudowa i Eksploatacja Maszyn Przemysłu Spożywczego "BEMS 2014", Lublin, 9-12.09.2014 r.               
                    2014, 
                            
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje