Fundusze Unijne
Współpraca

 Grażyna Cacak-Pietrzak

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:  Physicochemical Properties and Milling Characteristics of Spring Wheat from Different Farming Systems (2017 r.) Journal of Agricultural Science and Technology 2017, Vol. 19, 6, 1253-1266
  2. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:  Physicochemical properties and grinding characteristics of spring wheat from different farming systems (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 79-79
  3. Gondek E., Nawrocka A., Jakubczyk E., Cacak-Pietrzak G., Grabowski A.:  Analiza zależności pomiędzy cechami fizycznymi ziarna pszenicy. (2015 r.) Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Inżynieria rolnicza w ochronie i kształtowaniu środowiska” (Jubileusz 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji UP w Lublinie), Lublin, 23-24.09.2015 r. 2015,
  4. Różyło R., Dziki D., Gawlik-Dziki U., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Rudy S.:  Physical properties of gluten-free bread caused by water addition (2015 r.) International Agrophysics 2015, Vol. 29, 3, 353-364
  5. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Jończyk K., Gawlik-Dziki U.:  Influence of wheat kernel physical properties on the pulverizing process. (2014 r.) Journal of Food Science and Technology 2014, Vol. 51, 10, 2648-2655
Pokaż wszystkie publikacje