 
                                 
            
            
                                                
    
                            
            
    
                                     Grażyna Cacak-Pietrzak
              
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:         
    
        
    Physicochemical Properties and Milling Characteristics of Spring Wheat from Different Farming Systems (2017 r.)
        
        Journal of Agricultural Science and Technology 
                
                    2017, 
                            Vol. 19,   
                                        6,   
                
            
                                    1253-1266 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:         
    
        
    Physicochemical properties and grinding characteristics of spring wheat from different farming systems (2016 r.)
        
         
         
            11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r.               
                    2016, 
                            
            
                                    79-79 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Gondek E., Nawrocka A., Jakubczyk E., Cacak-Pietrzak G., Grabowski A.:         
    
        
    Analiza zależności pomiędzy cechami fizycznymi ziarna pszenicy. (2015 r.)
        
         
         
            Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Inżynieria rolnicza w ochronie i kształtowaniu środowiska” (Jubileusz 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji UP w Lublinie), Lublin, 23-24.09.2015 r.               
                    2015, 
                            
              
                                 
- 
     
            
         Różyło R., Dziki D., Gawlik-Dziki U., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Rudy S.:         
    
        
    Physical properties of gluten-free bread caused by water addition (2015 r.)
        
        International Agrophysics 
                
                    2015, 
                            Vol. 29,   
                                        3,   
                
            
                                    353-364 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Jończyk K., Gawlik-Dziki U.:         
    
        
    Influence of wheat kernel physical properties on the pulverizing process. (2014 r.)
        
        Journal of Food Science and Technology 
                
                    2014, 
                            Vol. 51,   
                                        10,   
                
            
                                    2648-2655 
                   
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje