 
                                 
            
            
                                                
    
                            
            
    
                                     Renata Różyło
              
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Wójcik M., Dziki D., Biernacka B., Różyło R., Miś A., Hassoon W.:         
    
        
    Effect of the addition of mixture of plant components on the mechanical properties of wheat bread (2017 r.)
        
        International Agrophysics 
                
                    2017, 
                            Vol. 31,   
                                        4,   
                
            
                                    563-569 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:         
    
        
    Physicochemical properties and grinding characteristics of spring wheat from different farming systems (2016 r.)
        
         
         
            11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r.               
                    2016, 
                            
            
                                    79-79 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Siastała M., Hameed Hassoon W., Dziki D., Biernacka B., Różyło R., Miś A.:         
    
        
    Effect of mixture of plant components addition on the mechanical properties of the crumb and crust of wheat bread (2016 r.)
        
         
         
            11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r.               
                    2016, 
                            
            
                                    77-77 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Różyło R., Dziki D., Gawlik-Dziki U., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Rudy S.:         
    
        
    Physical properties of gluten-free bread caused by water addition (2015 r.)
        
        International Agrophysics 
                
                    2015, 
                            Vol. 29,   
                                        3,   
                
            
                                    353-364 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Dziki D., Gawlik-Dziki U., Różyło R., Miś A.:         
    
        
    Drying and Grinding Characteristics of Four-Day-Germinated and Crushed Wheat: A Novel Approach for Producing Sprouted Flour (2015 r.)
        
        Cereal Chemistry 
                
                    2015, 
                            Vol. 92,   
                                        3,   
                
            
                                    312-319 
                   
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje