Barbara Dyki
              
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Konopacka D., Cybulska J., Zdunek A., Dyki B., Machlańska A., Celejewska K.:         
    
        
    The combined effect of ultrasound and enzymatic treatment on the nanostructure, carotenoid retention and sensory properties of ready-to-eat carrot chips (2017 r.)
        
        LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 
                
                    2017, 
                            Vol. 85,   
                            
            
                                    427-433 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Pieczywek P., Cybulska J., Dyki B., Konopacka D., Mieszczakowska-Frąc M., Zdunek A.:         
    
        
    New image analysis method for the estimation of global and spatial changes in fruit microstructure. (2016 r.)
        
        International Agrophysics 
                
                    2016, 
                            Vol. 30,   
                                        2,   
                
            
                                    219-229 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Siucińska K., Dyki B., Murgrabia A., Pieczywek P., Konopacka D.:         
    
        
    Ocena zmian struktury suszonej tkanki wiśni poddanej wstępnie obróbce osmotycznej wspomaganej ultradźwiękami (2015 r.)
        
        Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 
                
                    2015, 
                            Vol. 3,   
                                        100,   
                
            
                                    123-137 
                   
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje