Fundusze Unijne
Współpraca

 Agnieszka Wójtowicz

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Wiącek D., Olech M., Nowak R., Waksmundzka-Hajnos M.:  Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 160-160
  2. Wójtowicz A., Oniszczuk T., Mitrus M., Kręcisz M., Mościcki L., Kasprzycka A., Lalak J., Tys J.:  Application of extrusion-cooking for utilization of various cereal waste-bran in snacks (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 66-66
  3. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Olech M., Nowak R., Wojtunik K., Klimek M., Krawczyk W., Hajnos M.:  Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics (2015 r.) Open Chemistry 2015, Vol. 13, 1, 1209-1217
Pokaż wszystkie publikacje