Fundusze Unijne
Współpraca

 A. Oniszczuk

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Wiącek D., Olech M., Nowak R., Waksmundzka-Hajnos M.:  Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 160-160
  2. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Olech M., Nowak R., Wojtunik K., Klimek M., Krawczyk W., Hajnos M.:  Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics (2015 r.) Open Chemistry 2015, Vol. 13, 1, 1209-1217
  3. Waksmundzka-Hajnos M., Oniszczuk A., Oniszczuk T., Hajnos M.:  HPLC of flavonoids (2010 r.) Chromatographic Science Series "High performance liquid chromatography in phy-tochemical analysis" Vol. 102, Part II, Chapter 21, 535-561 - Wydawnictwo CRC Press Taylor&Francis Group 
Pokaż wszystkie publikacje