Anna Brynda-Kopytowska
              
            
                    
        Publikacje
        Lp. autorzy tytuł czasopismo
        
                            - 
     
            
         Domian E., Brynda-Kopytowska A., Cieśla J., Ostrowska-Ligęza E.:         
    
        
    Effect of the type of carbohydrate on the DVS critical relative humidity in spray-dried fat-filled pea protein-based powders: Comparison with monolayer coverage and Tg values (2017 r.)
        
        Food Hydrocolloids 
                
                    2017, 
                            Vol. 73,   
                            
            
                                    335-343 
                   
              
                                 
- 
     
            
         Brynda-Kopytowska A., Domian E., Cieśla J.:         
    
        Wpływ rodzaju i udziału składnika tłuszczowego na wybrane właściwości sorpcyjne suszonych rozpyłowo emulsji stabilizowanych izolatem białka grochu (2016 r.)   
        
         
         
            V Sympozjum Inżynierii Żywności z okazji 200-lecia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa, 21-23.06.2016 r.               
                    2016, 
                            
            
                                    21-21 
                   
              
                                 
Pokaż wszystkie publikacje